Passie voor tuinen

Team

Sinds 1997 staan broers Koen en Bart De Block aan het hoofd van deze bloeiende onderneming. Door de jaren heen is Green Design uitgegroeid van een klein familiebedrijfje tot een professionele onderneming met een ruime bedrijfssite en een eigen planten- en bomenkwekerij, een gevestigde waarde in de Noorderkempen en ver daarbuiten.

Kwaliteit, originaliteit en creativiteit

Green Design garandeert kwaliteit door voortdurend te investeren in professionele machines, duurzaam materiaal en ervaren werknemers. Tevreden klanten – particulieren, maar ook gerenommeerde architecten en aannemers – zijn onze drijfveer om ons vakmanschap ook in de toekomst verder uit te breiden. Wij willen persoonlijke tuinen creëren die door een doelbewuste vormgeving en keuze van planten en materialen een uniek karakter uitademen. Bij Green Design kan u rekenen op kwaliteit, originaliteit en creativiteit. Onze betrouwbaarheid berust op correcte afspraken en ondersteuning bij al uw vragen.

Meer weten? Aarzel niet om ons aan te spreken. Stuur ons een mailtje, bel ons op. We kijken met plezier wat we voor u kunnen doen.